Directeur

Mark James ACIfA

Mark is de directeur van MSDS Marine en leidt het bedrijf sinds 2011. Mark is gespecialiseerd in het beheer van duikprojecten en de verzameling, verwerking en interpretatie van geofysische en hydrografische gegevens.

Projectleider

Alison James MCIfA

Alison is de projectmanager bij MSDS Marine en heeft een ruime ervaring in het managen van sites met historische scheepswrakken, het betrekken van vrijwilligers en de gemeenschap en educatieve doeleinden.

Senior KNA Archeoloog Specialisme Waterbodems (15559189)

Senior KNA Onderwaterarcheoloog Ma (15559189)

 

 

 

 


Projectleider

Sally Evans ACIfA

Sally werkt sinds een aantal jaar met en voor MSDS Marine en beheert de meeste van onze bureauonderzoeken en andere onderzoeksprojecten. Sally is gespecialiseerd in milieueffectrapportages (MER) en GIS-projecten.

Maritiem archeoloog

Tom Harrison ACIfA

Tom werkt sinds 2017 voor MSDS Marine als maritiem archeoloog, duiker en duikinstructor. Tom is gespecialiseerd in onderwater onderzoek, GIS-projecten, en artefact documentatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maritiem Archeoloog

Nicole Schoute PCIfA

Nicole is een pas afgestudeerd maritiem archeoloog en is sinds 2017, na een positie bij het Rooswijk project, werkzaam bij MSDS Marine. Nicole heeft op een aantal duikprojecten gewerkt, waaronder enkele 17de en 18de eeuwse wrakken.

Maritiem Archeoloog

Rodrigo Ortiz

Rodrigo werkt sinds 2013 voor MSDS Marine aan verschillende duik- en survey projecten en is nu een vast lid van het team. Rodrigo is gespecialiseerd in 3D documentatie en visualisatie door middel van fotogrammetrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administrateur

Charlotte Pitcher

Charlotte is sinds twee jaar werkzaam bij MSDS Marine en biedt essentiële administratieve ondersteuning aan het bedrijf.

Kim Roche