Vrijwilligers gezocht: Ecologisch en Archeologisch Onderzoek in Sandwich Bay

Home 5 nl 5 Vrijwilligers gezocht: Ecologisch en Archeologisch Onderzoek in Sandwich Bay

We zoeken vrijwilligers om te helpen met een archeologisch en ecologisch onderzoek. De enquête vindt plaats op Sandwich Flats, op 14 augustus 2018 (07.00-16.00 uur) en zal zich concentreren rond de wraklocaties in de baai. Het doel van het veldwerk is om de relatie tussen erfgoed en ecologie op wraklocaties in een intertidale context te onderzoeken.

Het veldwerk wordt uitgevoerd als onderdeel van een project gefinancierd door Historic England welk onderzoekt hoe cultureel erfgoed kan worden geïntegreerd met de benadering van ecosysteemdiensten voor het beheer van land, water en hulpbronnen. Een essentieel onderdeel van deze integratie is het begrijpen van de relaties tussen cultureel erfgoed en ecosystemen, begrijpen wat cultureel erfgoed biedt voor mensen, en erkennen dat de manier waarop mensen wraklocaties waarderen en gebruiken belangrijk is en gemanaged moet worden.

Archeologen van MSDS Marine en Ecologen van Carcinus zullen de enquête uitvoeren en vrijwilligers over enquête technieken onderwijzen. We hopen ook te leren hoe u de locaties in uw omgeving waardeert; wat ze voor u betekenen en hoe u ze gebruikt of de ecosysteemdiensten (zoals recreatie en toerisme) die zij creëren. E-mail Sally (Sally@MSDSMarine.co.uk) als u met ons mee wilt doen! Plaatsen zijn beperkt en vrijwilligers worden gekozen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Geen voorkennis of ervaring vereist!

More Stories

Loading...